Martien Pelinck

Advocaat sinds 1993. Daarnaast van 1999-2014 docent formeel belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Studeerde rechten en economie in Groningen en Friboug (Zwitserland). Publiceert met enige regelmaat. Werkt behalve in het Engels ook in het Frans en Duits. Civiele en fiscale (proces)praktijk.
 

Wouter Nijssen

Belastingadviseur sinds 2005. Sinds 2011 docent belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Oprichter en directeur van Bokkz, een ontwikkelaar van fiscale adviessoftware. Auteur van enkele fiscale studieboeken, annotator bij de FED en auteur van de Elsevier FiscaalTotaal. Studeerde fiscaal recht in Groningen. Adviseert aandeelhouders en hun bedrijven in (met name) internationale structuren.
 

Martijn Weijers

Be√ędigd tot advocaat in 2011. Van 2015 tot 2017 verbonden aan het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad en sinds 2014 docent formeel belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Was gedurende 2017 als visiting researcher verbonden aan UC Berkeley School of Law en doet onderzoek op het gebied van meldingsregelingen voor agressieve tax planningstructuren. Auteur van diverse artikelen, bijdragen aan studieboeken en annotaties. Studeerde rechten in Rotterdam. Fiscale (boete- en strafrechtelijke) procespraktijk.